MIESZANKA NA MUFFINY CZEKOLADOWE...

    MIESZANKA NA MUFFINY CZEKOLADOWE BEZGLUTENOWE 500 g - GRANO

    8,61 zł
    Brutto

     
    SKŁADNIKI
    cukier, mąka ryżowa, skrobia modyfikowana z manioku (tapioka), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, mąka ziemniaczana, proszek do pieczenia, emulgator: mono-diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym, aromat, sól, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa.

    OPIS
    Mieszanka piekarnicza bezglutenowa do wypieku czekoladowych muffin jest to produkt otrzymany w wyniku zmieszania w mieszalniku półproduktów w określonych recepturą proporcjach.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Przygotuj: 90 ml wody, 3 łyżki oleju, 4 jajka, foremki
    • Suchą mieszankę przesyp do wysokiej miski i dokładnie ją przemieszaj,
    • Dodaj do masy 90 ml wody, 4 jajka, 3 łyżki oleju i mieszaj do uzyskania jednolitej konsystencji,
    • Wypełnij foremkę masą do ¾ wysokości,
    • Wstaw do piekarnika nagrzanego do 200°C z funkcją termoobiegu na około 13 minut (do suchego patyczka)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1550 kJ / 366 kcal
    Tłuszcz: 1,3 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
    Węglowodany: 83 g
    w tym cukry: 40 g
    Błonnik: 3,7 g
    Białko: 3,5 g
    Sól: 0,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    5902560390643
    43 Przedmioty

    16 innych produktów w tej samej kategorii: