MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTEK KETO Z...

    MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTEK KETO Z CZEKOLADĄ BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA 365 g - PIĘĆ PRZEMIAN

    17,29 zł
    Brutto

     
    SKŁADNIKI
    mąka MIGDAŁOWA, erytrytol (substancja słodząca), mąka kokosowa, czekolada gorzka bez dodatku cukru 8 % [miazga kakaowa 60 %, substancja słodząca (erytrytol 29,5 %, glikozydy stewiolowe ze stewii 0,03 %), tłuszcz kakaowy, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator: lecytyny (z SOI), aromat waniliowy], inulina, cynamon cejloński, sól kłodawska.

    OPIS
    Bezglutenowa mieszanka do wypieku 35 ciastek z czekoladą keto. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawiera substancje słodzące. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Przesyp mieszankę do miski.
    2. Dodaj 1 jajko i 100 g roztopionego, przestudzonego masła. Opcjonalnie możesz dodać 1 jajko, 50 g roztopionego MASŁA i 50 g pasty migdałowej.
    3. Mieszaj łyżką, a następnie zagnieć rękami.
    4. Ciasto rozwałkuj na cienki placek pomiędzy dwoma arkuszami papieru do pieczenia i wycinaj foremką dowolne kształty. Ciastka można też formować w rękach.
    5. Ciastka układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
    6. Piecz przez 12-15 minut w temperaturze 180 ℃.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1814 kJ/434 kcal
    Tłuszcz: 41 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g
    Węglowodany: 24 g
    w tym cukry: 2,2 g
    Błonnik: 9,2 g
    Białko: 10 g
    Sól: 0,3 g

    * Wartość odżywcza produktu wyliczona dla przepisu składającego się z mieszanki, 1 jajka i 100 g masła.

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
    5902837812076
    82 Przedmioty

    16 innych produktów w tej samej kategorii: