MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA Z...

    MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA Z ORZECHAMI WŁOSKIMI BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA (KETO) 500 g - PIĘĆ PRZEMIAN

    19,02 zł
    Brutto

     
    SKŁADNIKI
    mąka MIGDAŁOWA, pestki słonecznika, siemię lniane brązowe, nasiona chia, ORZECHY WŁOSKIE 13 %, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól kłodawska.

    OPIS
    Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimi.
    Idealna dla osób na diecie ketogenicznej.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Nagrzej piekarnik (góra - dół) do 190 stopni Celsjusza
    2. Wsyp mieszankę do miski
    3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj
    4. Zagnieć ciasto i uformuj bochenek
    5. Wsadź do piekarnika na 80 minut
    6. Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zwiniety w szmatkę.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna - 1403 kJ/340 kcal
    Tłuszcz - 27 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2,4 g
    Węglowodany - 1,9 g
    w tym cukry - 1,7 g
    Białko - 14 g
    Sól - 1,65 g

    INFORMACJA ALLERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    UWAGA
    Może zawierać kawałki łupin.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
    5902837811123
    403 Przedmioty

    16 innych produktów w tej samej kategorii: