KAPUSTA KISZONA CZERWONA BEZGLUTENOWA...

    KAPUSTA KISZONA CZERWONA BEZGLUTENOWA BIO 400 g - KOWALEWSKI

    13,16 zł
    Brutto

     
    SKŁADNIKI
    ekologiczna kapusta czerwona 99 %, naturalna sól kamienna kłodawska.

    OPIS
    Kapusta czerwona kiszona powstaje w wyniku naturalnej fermentacji czerwonej kapusty. Produkt pasteryzowany.
    Zawiera naturalną witaminę C wytworzoną przez żywe kultury bakterii kwasu mlekowego, pochodzące z ekologicznego środowiska. Witamina C pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego.
    Zalecana porcja produktu do spożycia w ciągu dnia niezbędna do uzyskania korzystnego działania produktu: spożywać 670 g.
    Zrównoważona i zbilansowana dieta oraz zdrowy styl życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna - 102 kJ/24 kcal
    Tłuszcz - <0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone - <0,1 g
    Węglowodany - 2,9 g
    w tym cukry - 1,0 g
    Błonnik - 2,7 g
    Białko - 1,6 g
    Sól - 1,0 g
    Witamina C - 18 mg (23 %)**
    ** dzienna referencyjna wartość spożycia witaminy C (dla osoby dorosłej)

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu i spożyć w ciągu 48 godzin
    5900900003710
    61 Przedmioty

    16 innych produktów w tej samej kategorii: