SKŁADNIKI
ekstrakt z OSTRYG 30 %, sos SOJOWY 28,8 % (SOJA, mąka PSZENNA, sól), woda, cukier, sól jodowana, substancja zagęszczająca: acetylowany fosforan diskrobiowy, skrobia kukurydziana, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego, substancja konserwująca: benzoesan sodu.
OPIS
Ważny składnik potraw w kuchni Dalekiego Wschodu. Znacząco poprawia smak kurczaka i innych mięs, RYB, KREWETEK, sosów i wszelkich warzyw.
Sos uniwersalny, stosowany jako dodatek do większości potraw, jako przyprawa stołowa oraz do marynat.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 284 kJ/67 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 16,5 g
w tym cukry: 11,2 g
Błonnik: 1,1 g
Białko: 0,2 g
Sól: 8,28 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej.