PUDER JABŁKOWY (LIOFILIZOWANE...

    PUDER JABŁKOWY (LIOFILIZOWANE SPROSZKOWANE JABŁKO) BIO 40 g - HELPA

    Obecnie brak na stanie
    16,94 zł
    Brutto

     
    SKŁADNIKI
    jabłko liofilizowane sproszkowane* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Puder jabłkowy to sproszkowane liofilizowane jabłka z polskich sadów. Liofilizacja jest procesem suszenia sublimacyjnego, zachowująca niemal w pełni smak, zapach oraz witaminy świeżych jabłek. Dzięki ich sproszkowaniu uzyskaliśmy naturalną słodką posypkę z jabłek, bez dodatku cukrów!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1580 kJ / 373 kcal
    Tłuszcz: 1,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 84 g
    w tym cukry: 77 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 2,1 g
    Sól: 0 g

    ZASTOSOWANIE
    Puder jabłkowy można wykorzystać do:
    - posypania: placków, ciast, naleśników, ciasteczek, gofrów
    - jako dodatek do: jogurtów, polew, muffinek, twarożków

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.
    5907222061671

    16 innych produktów w tej samej kategorii: