SKŁADNIKI
kapusta pekińska*, czosnek*, cebula*, imbir*, marchew*, rzodkiew*, papryka*, miso* (SOJA*, ryż*, sól, woda, Aspergillus oryzae), sos SOJOWY* (woda, SOJA*, sól), mąka ryżowa*, algi wakame*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt niepasteryzowny. Wyrób kiszony. Idealny jako dodatek do potraw lub jako samodzielna przekąska. Odpowiedni dla wegan.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 72 kJ/17 kcal
Tłuszcz: 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 0,7 g
w tym cukry: 0,7 g
Białko: 1,3 g
Sól: 0,8 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać GORCZYCĘ i seler.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od + 2 ℃ do + 8 ℃. Po otwarciu spożyć w ciągu 14 dni.