SKŁADNIKI
cukier, sok z pigwowca 40 %.
OPIS
Przygotowaliśmy dla Ciebie doskonały syrop z owoców pigwowca japońskiego, który uzyskaliśmy tradycyjną metodą. Jego receptura to przede wszystkim sok NFC (nie z koncentratu), bezpośrednio tłoczony z owoców pigwowca japońskiego na tradycyjnej prasie. Nie znajdziesz w nim sztucznych dodatków, takich jak konserwanty i barwniki. Smak naszego syropu jest unikalny i aromatyczny, w pełni naturalny.
Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 1175 kJ/281 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 68 g
w tym cukry: 62 g
Białko: 0,2 g
Sól: <0,01 g
UWAGI
Smak i kolor jest zależny od użytej partii owoców.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 30 dni.