SKŁADNIKI
cukier, sok z owoców róży (44 %), regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
OPIS
Przygotowaliśmy dla Ciebie doskonały syrop z owoców róży, który uzyskaliśmy tradycyjną metodą. Jego receptura to przede wszystkim sok NFC (nie z koncentratu), bezpośrednio tłoczony z owoców róży na tradycyjnej prasie. Nie znajdziesz w nim sztucznych dodatków, takich jak konserwanty i barwniki. Smak naszego syropu jest unikalny i aromatyczny, w pełni naturalny.
Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 1249 kJ/294 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 72 g
w tym cukry: 68 g
Białko: 0,2 g
Sól: 0 g
UWAGI
Smak i kolor jest zależny od użytej partii owoców.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 30 dni.