DIP SEROWY W PROSZKU WEGAŃSKI...

    DIP SEROWY W PROSZKU WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY BIO 37,5 g - BIOVEGAN

    Obecnie brak na stanie
    9,14 zł
    Brutto

     
    SKŁADNIKI
    mąka z ORZECHÓW NERKOWCA* 45 %, skrobia z tapioki*, płatki ziemniaczane*, sól, przyprawy* (cebula*, czosnek*, papryka*, kurkuma*, pieprz czarny*, chili*, pomidory*), papryka czerwona*, papryka zielona*, proszek z buraków czerwonych*, sok z cytryny w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Mieszanka w proszku do przygotowania dipu na bazie orzechów nerkowca. Pyszne z makaronem lub z nachos.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna - 340 kJ/81 kcal
    Tłuszcz - 2,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,8 g
    Węglowodany - 7,7 g
    w tym cukry - 1,6 g
    Błonnik - 1,4 g
    Białko - 5,5 g
    Sól - 1,3 g

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Potrzebujesz: 250 ml napoju sojowego (inne napoje roślinne nie są odpowiednie).
    1. Wsyp dip do rondla z napojem SOJOWYM i energicznie wymieszaj trzepaczką.
    2. Zagotuj dip na średnim ogniu, cały czas mieszając, aż lekko zgęstnieje.
    3. Podawaj do dań na ciepło lub na zimno.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu, z dala od światła.
    4005394287972

    16 innych produktów w tej samej kategorii: