SOS SEROWY W PROSZKU WEGAŃSKI...

    SOS SEROWY W PROSZKU WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY BIO 25 g - BIOVEGAN

    Obecnie brak na stanie
    0,13 zł
    Brutto

     
    SKŁADNIKI
    mąka z ORZECHÓW NERKOWCA* 39 %, skrobia kukurydziana*, sól, syrop ryżowy*, przyprawy* (papryka*, pomidor*, gałka muszkatołowa*, kurkuma*, cebula*, pieprz czarny*), burak sproszkowany*, sok z cytryny w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Mieszanka w proszku do przygotowania sosu na bazie orzechów nerkowca. Pyszne z makaronem lub z warzywami.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 291 kJ/69 kcal
    Tłuszcz: 2,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
    Węglowodany: 6,7 g
    w tym cukry: 1,3 g
    Błonnik: 0,9 g
    Białko: 4,5 g
    Sól: 1,0 g

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Potrzebujesz: 250 ml napoju sojowego (inne napoje roślinne nie są odpowiednie).
    1. Wsyp sos do rondla z napojem SOJOWYM i energicznie wymieszaj trzepaczką.
    2. Zagotuj sos na średnim ogniu, cały czas mieszając, aż lekko zgęstnieje.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu, z dala od światła.
    4005394287965

    16 innych produktów w tej samej kategorii: