SKŁADNIKI
daktyle 15,2 %, biała czekolada bez dodatku cukru 11 % (tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku 25 %, substancje słodzące (erytrytol, glikozydy stewiolowe 0,015 %), odtłuszczone MLEKO w proszku 10 %, inulina, emulgator: lecytyny (ze słonecznika), naturalny aromat waniliowy), mąka jaglana, wiórki kokosowe, mąka OWSIANA bezglutenowa, MIGDAŁY 10 %, siemię lniane złote, ksylitol (substancja słodząca), olej kokosowy, sól, wanilia.
OPIS
Baton na bazie bezcukrowej białej czekolady, MIGDAŁÓW i daktyli. Zawiera substancje słodzące. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Wysoka zawartość błonnika.
To zbilansowana przekąska, którą możesz mieć zawsze przy sobie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1991 kJ/476 kcal
Tłuszcz: 31 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
Węglowodany: 37 g
w tym cukry: 14 g
Błonnik: 11 g
Białko: 9,7 g
Sól: 0,4 g
INFORMACJA ALERGENNA
MOże zawierać nasiona sezamu
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.