SKŁADNIKI
mąka PSZENNA, olej roślinny, cebula suszona (3 %), MLEKO w proszku, SER żółty (1 %) (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii), naturalny barwnik: beta-karoten, JAJA w proszku, sól, czosnek, pieprz, papryka, kminek, lecytyna SOJOWA, spulchniacze: węglan sodu.
OPIS
Babcianki to cieniutkie wafelki z pieca wypiekane na suchej płycie. Okrągłe, chrupiące wafelki stanowią idealną przekąskę. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1750 kJ/417 kcal
Tłuszcz 10,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,5 g
Węglowodany 70,3 g
w tym cukry 2,6 g
Błonnik 5,4 g
Białko 12,1 g
Sól 2,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.