SKŁADNIKI
Czekolada deserowa 60 % (miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (z SOI), naturalny aromat wanilii), ryż brązowy 40 %.
OPIS
Wafle ryżowe Lestello wytwarzane są w 100 % z naturalnego ryżu brązowego, polane prawdziwą czekoladą.
Wafle ryżowe w czekoladzie deserowej nie zawierają glutenu dlatego mogą być spożywane przez osoby chorujące na celiakię i stosujące dietę bezglutenową.
W opakowaniu są 4 wafle. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1956 kJ / 467 kcal
Tłuszcz: 21 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g
Węglowodany: 58 g
w tym cukry: 27 g
Błonnik: 8,8 g
Białko: 7,2 g
Sól: 0,09 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać mleko.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać szczelnie zamknięte, w suchym, chłodnym i nienasłonecznionym miejscu.