SKŁADNIKI
brązowy ryż* 98 %, skrobia z tapioki*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wrapy ryżowe w stylu wietnamskim. Opakowanie zawiera 22 sztuki.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Mocz papier ryżowy w ciepłej wodzie przez 15-20 sekund. Delikatnie wyjmij i strząśnij nadmiar wody. Rozłóż papier na płaskiej powierzchni lub dwa papiery jeśli wolisz grubszą rolkę.
Ułóż nadzienie na dolnej krawędzi. Złóż i zwiń jak na rysunku na opakowaniu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1461 kJ/345 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 74 g
w tym cukry: 0,7 g
Błonnik: 2,9 g
Białko: 8,0 g
Sól: 0,3 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZECHY, nasiona sezamu.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.