KUKURYDZIANY SPÓD DO PIZZY...

    KUKURYDZIANY SPÓD DO PIZZY BEZGLUTENOWY BIO 100 g - SCHNITZER

    Obecnie brak na stanie
    11,05 zł
    Brutto

     
    SKŁADNIKI
    34 % skrobia kukurydziana*, woda, 15 % mąka kukurydziana*, naturalny zakwas ryżowy* (mąka ryżowa*, woda), olej słonecznikowy*, mąka ryżowa*, łuski płesznika*, białko grochowe*, mąka lniana*, dekstroza*, sól morska, proszek do pieczenia – kamień winny* (skrobia kukurydziana*, substancja zakwaszająca: winiany potasu, substancja spulchniająca: soda oczyszczona), błonnik jabłkowy*, substancja zagęszczająca: guma guar*, guma ksantanowa, przyprawy*
    (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Bezglutenowy spód do pizzy wystaczy obłożyć świeżymi dodatkami, a następnie upiec w piekarniku, aby móc delektować się włoskim smakiem pizzy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1183 kJ / 281 kcal
    Tłuszcz: 5,3 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
    Węglowodany: 51 g
    w tym cukry: 2,3 g
    Błonnik: 5,8 g
    Białko: 4,3 g
    Sól: 1,6 g

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Obłożyć dowolnymi składnikami.
    Piec w temp. 190 stopni przez ok. 10-12 min.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
    4022993045185

    16 innych produktów w tej samej kategorii: