SKŁADNIKI
ugotowane białko roślinne 51 % (woda, teksturowane białko SOJOWE), warzywa w zmiennych proporcjach 11 % (marchew, cebula, SELER, pietruszka), olej rzepakowy, koncentrat pomidorowy 11 %, quinoa czerwona 8 %, skrobia kukurydziana, przyprawy (zawierają GORCZYCĘ), sól morska, hydrolizat białka roślinnego, bulion wegetariański [sól, warzywa suszone (pasternak, marchew, SELER, pietruszka, por, SELER liść, pietruszka nać), olej rzepkowy, kurkuma, lubczyk nać], substancja zagęszczająca: guma guar, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, aromat z ekstraktu drożdżowego.
OPIS
Pasta kanapkowa - paprykarz wegetariański z ziarnami quinoa czerwonej. Produkty pasteryzowany. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 763 kJ/183 kcal
Tłuszcz: 13 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 11 g
w tym cukry: 3,2 g
Błonnik: 1,6 g
Białko: 4,8 g
Sól: 1,3 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać nasiona sezamu.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 3 dni.