SKŁADNIKI
woda, papryka czerwona 34 %, cieciorka 27 %, olej rzepakowy, miazga SEZAMOWA, ocet jabłkowy, czosnek w proszku, sól, ekstrakt papryki słodkiej (ekstrakt papryki, olej rzepakowy).
OPIS
Pasta do kanapek - hummus paprykowy. Produkt pasteryzowany. Źródło błonnika pokarmowego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 904 kJ / 218 kcal
Tłuszcz - 17 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,6 g
Węglowodany - 14 g,
w tym cukry - 3,0 g
Błonnik - 3,9 g
Białko - 5,1 g
Sól - 0,43 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, GORCZYCĘ i seler.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu trzech dni.