OWOCE LIOFILIZOWANE MANGO...

    OWOCE LIOFILIZOWANE MANGO BEZGLUTENOWE 15 g - CELIKO (FRUPP)

    8,38 zł
    Brutto

     
    SKŁADNIKI
    liofilizowane mango.

    OPIS
    Idealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje.
    Do wyprodukowania 100 g mango liofilizowanego zużyto 0,5 kg świeżego mango.
    Liofilizacja to metoda suszenia, pozwalająca utrwalić produkty bez wpływu na ich właściwości. Charakteryzuje się wysokim zachowaniem smaku, aromatu i wartości odżywczych - wyższym niż w przypadku klasycznego suszenia.
    Opakowanie 15 g stanowi 1 porcję produktu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1659 kJ/396 kcal
    Tłuszcz: 2,3 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
    Węglowodany: 83 g
    w tym cukry: 83 g
    Błonnik: 9,7 g
    Białko: 5,0 g
    Sól: 0,15 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Torebkę szczelnie zamkniętą przechowywać w suchym i chłodnym miejscu - produkt higroskopijny.
    5900038003545
    335 Przedmioty

    16 innych produktów w tej samej kategorii: