SKŁADNIKI
niefiltrowany ocet z jabłek ekologicznych.
OPIS
Ocet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i RYB, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku.
Naturalnie mętny. Produkt niepasteryzowany. Przed spożyciem wstrząsnąć.
Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 96 kJ/22 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 1,0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0 g
UWAGA
Smak i konsystencja mogą różnić się w zależności od pory roku.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4 stopni Celsjusza.