SKŁADNIKI
ekologiczny sok z jagód.
OPIS
Sok z jagód powstał ze starannie wyselekcjonowanych owoców jagody leśnej. Produkowany jest tradycyjną metodą tłoczenia, która pozwala wykorzystać w pełni naturalny potencjał owoców.
Idealny dodatek do wody, herbaty, kaszek, ryżu, deserów, dań słodkich.
Gotowy do spożycia bezpośrednio lub po rozcieńczeniu.
Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 ml
Wartość energetyczna: 165 kJ/39 kcal
Tłuszcz: 0,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 6,0 g
w tym cukry: 5,9 g
Błonnik: 3,3 g
Białko: 0,8 g
Sól: 0 g
UWAGA
Smak, aromat i barwa mogą różnić się w zależności od odmian owoców, nasłonecznienia i nawodnienia w danej partii.
Osad, ciemnienie i lekkie pienienie są zjawiskami naturalnymi. Każdorazowo przed spożyciem wstrząsnąć.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem światła.
Po otwarciu przechowywać w lodówce.