KREM SOJOWY DO GOTOWANIA I PIECZENIA...

    KREM SOJOWY DO GOTOWANIA I PIECZENIA BEZGLUTENOWY BIO 200 ml - NATUMI

    5,04 zł
    Brutto

     
    SKŁADNIKI
    woda, olej słonecznikowy* (15 %), SOJA* (6,2 %), syrop glukozowy*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, sól morska. (*certyfikowany składni ekologiczny)

    OPIS
    Naturalnie bez glutenu i laktozy. Doskonale nadaje się do gotowania, pieczenia oraz ubijania. Wysoka zawartość kwasów tłuszczowych nienasyconych. Wstrząsnąć przed spożyciem. Produkt UHT.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    W celu ubicia produkt należy schłodzić. Po wyjęciu z lodówki zmiksować na najwyższych obrotach. W trakcie ubijania dodać usztywniacz do ubitej śmietany i kontynuować miksowanie, aż osiągniemy pożądaną konsystencję.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna - 704 kJ/171 kcal
    Tłuszcz - 17 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe jednonienasycone - 3,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe wielonienasycone - 10,5 g
    Węglowodany - 2,2 g
    w tym cukry - 2,0 g
    Błonnik - 0,8 g
    Białko - 2,7 g
    Sól - 0,10 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Napój produkowany w zakładzie, w którym przetwarzane są również orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 dni.
    4038375024600
    1457 Przedmioty

    16 innych produktów w tej samej kategorii: