SKŁADNIKI
Kozie MLEKO pasteryzowane, sól, trufla (trufla letnia, woda, aromat do 1 %), bakterie fermentacji mlekowej.
OPIS
Wszechstronność tego sera daje wiele możliwości. Idealnie wpasuje się na deskę serów w towarzystwie grissini, wędlin oraz oliwek. Można go zapiekać, ścierać do dań z makaronem, jak również sprawdzi się na grzance. Możesz delektować się nim przy kieliszku dobrego białego lub czerwonego wina.
Zewnętrzna powłoka nie jest jadalna.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1616 kJ / 385 kcal
Tłuszcz: 33 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 24 g
Węglowodany: <0,2 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 23 g
Sól: 1,80 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze +4 do +7ºC.