MAKARON (SEMOLINOWY Z ALGAMI...

    MAKARON (SEMOLINOWY Z ALGAMI MORSKIMI) ŚWIDERKI 300 g - BARTOLINI (ARTISAN PASTA)

    8,91 zł
    Brutto

     
    SKŁADNIKI
    semolina (mąka z PSZENICY durum), algi morskie (spirulina) 3 %.

    OPIS
    Makaron rzemieślniczy, tłoczony na matrycach z brązu o chropowatej powierzchni zapewniającej idealne przyleganie sosów.
    Idealny do KREWETEK, RYB, owoców morza i aglio olio.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Przed spożyciem gotować 10 minut, al dente 8 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody). Nie hartować.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g ugotowanego produktu
    Wartość energetyczna: 740 kJ/175 kcal
    Tłuszcz: 0,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
    Węglowodany: 34 g
    w tym cukry: 0,6 g
    Błonnik: 2,0 g
    Białko: 7,2 g
    Sól: 0,02 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać JAJA.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.

    5901902002169
    160 Przedmioty

    16 innych produktów w tej samej kategorii: