SKŁADNIKI
mąka ryżowa* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Powoli włóż makaron do gotującej się wody, poczekaj aż całość się zanurzy, zmień na średni ogień. Gotuj przez 3 minuty. Przecedź makaron i przepłucz w zimnej wodzie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1464 kJ/345 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 76 g
w tym cukry: 0,1 g
Błonnik: 2,7 g
Białko: 6,8 g
Sól: 0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZECHY, NASIONA SEZAMU, soję.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, z dala od bezpośredniego działania promieni słonecznych.