MAKARON (KUKURYDZIANO - RYŻOWY)...

    MAKARON (KUKURYDZIANO - RYŻOWY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - ALCE NERO

    10,74 zł
    Brutto

     
    SKŁADNIKI
    mąka kukurydziana* (80 %), mąka ryżowa* (20 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania: 8-10 minut.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna - 1491 kJ/355 kcal
    Tłuszcz - 1,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g
    Węglowodany - 78 g
    w tym cukry - 2,0 g
    Błonnik - 1,0 g
    Białko - 7,0 g
    Sól - 0,05 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać SOJĘ.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
    8009004811522
    546 Przedmioty

    16 innych produktów w tej samej kategorii: