SKŁADNIKI
cukier z kwiatów palmy kokosowej*, pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH* 22 %, olej słonecznikowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu* 8 %, mąka ryżowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika)*, ekstrakt waniliowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Tajemnicą wyjątkowego smaku jest połączenie w odpowiednich proporcjach pasty z ORZECHÓW LASKOWYCH z kakao.
Idealnie nadaje się do kanapek czy tostów, ale też na obiad np. do naleśników czy jako dodatek do przeróżnych wypieków cukierniczych.
Źródło błonnika pokarmowego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2171 kJ/521 kcal
Tłuszcz - 32 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 4,2 g
Węglowodany - 51 g
w tym cukry - 41 g
Błonnik - 4,0 g
Białko - 6,5 g
Sól - 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MIGDAŁY, ORZECHY NERKOWCA, PISTACJE, ORZECHY makadamia.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu