SUBSTYTUT JAJ W PROSZKU WEGAŃSKI...

    SUBSTYTUT JAJ W PROSZKU WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY BIO 20 g - BIOVEGAN

    Obecnie brak na stanie
    6,37 zł
    Brutto

     
    SKŁADNIKI
    substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, mąka kukurydziana*, białko lnu*, białko słonecznika* (*składniki ekologiczne).

    OPIS
    Opakowanie odpowiada 4 jajom.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1349 kJ/324 kcal;
    Tłuszcz: 8,4 g;
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g;
    Węglowodany: 14 g;
    w tym cukry: 6,6 g;
    Błonnik: 37 g;
    Białko: 30 g;
    Sól: 0,04 g

    SPOSÓB UŻYCIA
    łyżeczka proszku (5 g) i 50 ml wody gazowanej zastępuje jedno całe jajko.
    Nie nadaje się do przygotowania jajecznicy lub jajka sadzonego.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem.

    4005394285749

    16 innych produktów w tej samej kategorii: