SKŁADNIKI
woda, boczniaki 23 %, cebula 12 %, pieczarki 4 %, marchew 3,7 %, skrobia, sól, olej rzepakowy, substancja żelująca: agar, pieprz, czosnek, lubczyk 0,05 %, gałka muszkatołowa, kurkuma.
OPIS
Danie gotowe z boczniaków i pieczarek w bulionie warzywnym z lubczykiem. Produkt sterylizowany.
Opakowanie zawiera 2 porcje. Należy podgrzać przed spożyciem.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 156 kJ/37 kcal
Tłuszcz - 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,1 g
Węglowodany - 4,4 g
w tym cukry - 1,0 g
Błonnik - 2,6 g
Białko - 1,2 g
Sól - 0,90 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 72 godzin.