Pieczywo chrupkie Protein bezglutenowe 100g EKOWITAL BIO

9,17 

Bezglutenowe pieczywo chrupkie wzbogacone białkiem – zdrowa alternatywa dla osób na diecie bezglutenowej i aktywnych fizycznie.

Opis

Pieczywo chrupkie Protein bezglutenowe 100g EKOWITAL BIO

Bezglutenowe pieczywo chrupkie Protein to innowacyjny produkt stworzony z myślą o osobach na diecie bezglutenowej oraz dbających o wysoką podaż białka w codziennej diecie. Doskonale sprawdza się jako zdrowa przekąska lub podstawa dla kanapek, dostarczając organizmowi cennych składników odżywczych w naturalnej, ekologicznej formie.

Kluczowe korzyści:

  • Wysoka zawartość białka wspierającego budowę i regenerację mięśni
  • 100% bezglutenowe – bezpieczne dla osób z celiakią i nietolerancją glutenu
  • Certyfikat BIO gwarantujący najwyższą jakość składników ekologicznych
  • Niska zawartość tłuszczu i węglowodanów – idealne dla diet redukcyjnych

Sposób użycia:

Spożywać bezpośrednio jako zdrową przekąskę lub wykorzystać jako bazę do kanapek z ulubionymi dodatkami. Zalecana porcja to 2-3 kromki dziennie. Produkt można łączyć z pastami, warzywami, mięsem czy serami. Przechowywać w suchym miejscu po otwarciu opakowania.

Składniki:

Mąka ryżowa*, mąka z nasion słonecznika*, białko grochu*, nasiona słonecznika*, sól morska, drożdże*, zagęszczacz: guma guar* (*składnik z certyfikowanego rolnictwa ekologicznego).

EKO-WITAL gwarantuje najwyższą jakość produktów BIO, certyfikowanych zgodnie z europejskimi standardami rolnictwa ekologicznego.