Pieczywo chrupkie ryżowe bezglutenowe 140g RACIO BIO

9,17 

Pieczywo chrupkie ryżowe bezglutenowe RACIO BIO – naturalna alternatywa dla osób na diecie bezglutenowej. Lekkie, chrupiące i pełne smaku.

Opis

Pieczywo chrupkie ryżowe bezglutenowe 140g RACIO BIO

Pieczywo chrupkie ryżowe RACIO BIO to naturalna, bezglutenowa alternatywa dla tradycyjnego pieczywa, stworzona z wysokiej jakości ryżu ekologicznego. Idealne rozwiązanie dla osób na diecie bezglutenowej, cukrzyków oraz wszystkich, którzy cenią sobie zdrowe i lekkie przekąski o delikatnym smaku.

Kluczowe korzyści:

  • 100% bezglutenowe – bezpieczne dla osób z celiakią i nietolerancją glutenu
  • Pochodzenie BIO – wyprodukowane z certyfikowanego ryżu ekologicznego
  • Niski indeks glikemiczny – odpowiednie dla diabetyków
  • Lekkie i chrupiące – doskonała baza pod różnorodne dodatki

Sposób użycia:

Spożywać bezpośrednio jako zdrową przekąskę lub wykorzystać jako bazę pod kanapki, pasty, dżemy czy ser. Doskonale nadaje się na śniadanie, drugie śniadanie lub lekką kolację. Można łamać na mniejsze kawałki i dodawać do zup jako zamiennik grzanek.

Składniki:

Ryż brązowy* (99%), sól morska. *składnik z rolnictwa ekologicznego

RACIO BIO gwarantuje najwyższą jakość produktów bezglutenowych, potwierdzonych certyfikatami ekologicznymi i odpowiednimi dla całej rodziny.