MAKARON (RYŻOWY) KRAJANKA BEZGLUTENOWY BIO 250 g – BARTOLINI
11,76 zł
Organiczny makaron ryżowy krajanka bez glutenu marki Bartolini. Idealna alternatywa dla osób z celiakią i nietolerancją glutenu.
MAKARON (RYŻOWY) KRAJANKA BEZGLUTENOWY BIO 250 g – BARTOLINI
Organiczny makaron ryżowy krajanka Bartolini to wysokiej jakości bezglutenowa alternatywa dla tradycyjnych makaronów pszennych. Wyprodukowany z certyfikowanej mąki ryżowej BIO, stanowi doskonały wybór dla osób z celiakią, nietolerancją glutenu oraz wszystkich, którzy poszukują zdrowych i naturalnych produktów spożywczych.
Kluczowe korzyści:
- 100% bezglutenowy – bezpieczny dla osób z celiakią i nietolerancją glutenu
- Certyfikowany produkt BIO – bez pestycydów i sztucznych dodatków
- Łatwo strawny – delikatny dla układu pokarmowego
- Uniwersalny w zastosowaniu – idealny do różnorodnych dań i sosów
Sposób użycia:
Gotować w osolonej, wrzącej wodzie przez 8-10 minut do miękkości. Proporcje: 100g makaronu na 1 litr wody. Po ugotowaniu odcedzić i podawać z ulubionym sosem lub jako dodatek do sałatek, zup i dań głównych. Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej.
Składniki:
Mąka ryżowa* 100% (*składnik z certyfikowanego rolnictwa ekologicznego)
Bartolini gwarantuje najwyższą jakość produktów BIO, certyfikowanych zgodnie z europejskimi standardami rolnictwa ekologicznego.
