MAKARON PROTEINOWY (Z SOCZEWICY CZERWONEJ) ŚWIDERKI BIO 250 g – BARTOLINI

10,47 

Makaron proteinowy z soczewicy czerwonej BIO w kształcie świderków – naturalne źródło białka roślinnego bez glutenu.

Opis

MAKARON PROTEINOWY (Z SOCZEWICY CZERWONEJ) ŚWIDERKI BIO 250 g – BARTOLINI

Makaron proteinowy z soczewicy czerwonej to rewolucyjny produkt łączący tradycyjny smak makaronu z wyjątkowymi wartościami odżywczymi roślin strączkowych. Ten bezglutenowy makaron w kształcie świderków stanowi doskonałą alternatywę dla tradycyjnych produktów zbożowych, dostarczając organizmowi wysokiej jakości białko roślinne oraz błonnik pokarmowy.

Kluczowe korzyści:

  • Wysoką zawartość białka roślinnego – do 25% więcej niż tradycyjny makaron
  • Naturalnie bezglutenowy – idealny dla osób z celiakią i nietolerancją glutenu
  • Bogaty w błonnik pokarmowy wspierający prawidłowe trawienie
  • Certyfikat BIO gwarantujący ekologiczne pochodzenie składników

Sposób użycia:

Gotuj makaron w osolonym wrzątku przez 6-8 minut do uzyskania pożądanej konsystencji. Odcedź i podawaj z ulubionymi sosami, warzywami lub jako dodatek do sałatek. Jedna porcja (80g suchego produktu) wystarcza na pełnowartościowy posiłek dla jednej osoby.

Składniki:

Mąka z soczewicy czerwonej* (*składnik z certyfikowanego rolnictwa ekologicznego)

Produkt BARTOLINI – włoska tradycja w produkcji naturalnych makaronów z certyfikatem BIO, bez dodatku konserwantów i sztucznych barwników.