SPÓD DO PIZZY BEZGLUTENOWY 230 g -...

    SPÓD DO PIZZY BEZGLUTENOWY 230 g - GLUTEN OUT

    Obecnie brak na stanie
    21,25 zł
    Brutto

     
    SKŁADNIKI
    mieszanka na ciasto [skrobia ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, mąka z grochu, błonniki roślinne z (ziemniak, ryż, babka płesznik, siemię lniane, cytryna), cukier (sacharoza), mąka z prosa, naturalne aromaty, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza; siemię lniane, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: lakton kwasu glukonowego, kwas: węglany sodu)], woda, oliwa z oliwek, drożdże, sól.

    OPIS
    Odkryj wolność tworzenia z naszym bezglutenowym spodem do pizzy, który stanowi idealną bazę dla Twoich kulinarnych eksperymentów. Ten spód to początek podróży, w której Ty decydujesz o kierunku smaków.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Wyjmij spód do pizzy i połóż wybrane dodatki
    2. Wrzuć do nagrzanego piekarnika (220-240°C) i obserwuj - dzieje się magia!
    3. Piecz 8-12 minut, aż do uzyskania idealnego dla siebie efektu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 861 kJ / 206 kcal
    Tłuszcz: 1,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 42,7 g
    w tym cukry: 3,0 g
    Błonnik: 2,6 g
    Białko: 1,8 g
    Sól: 0,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +7°C, po otwarciu spożyć w ciągu 24 h.

    5904610312698

    11 innych produktów w tej samej kategorii: