PIZZA MARGHERITA WEGAŃSKA...

    PIZZA MARGHERITA WEGAŃSKA BEZGLUTENOWA 300 g - GLUTEN OUT

    Obecnie brak na stanie
    31,47 zł
    Brutto

     
    SKŁADNIKI
    mieszanka na ciasto [skrobia ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, mąka z grochu, błonniki roślinne z (ziemniak, ryż, babka płesznik, siemię lniane, cytryna), cukier (sacharoza), mąka z prosa, naturalne aromaty, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, siemię lniane, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: lakton kwasu glukonowego, kwas: węglany sodu)], woda, wegańska alternatywa sera 17 % (woda, olej kokosowy 23 %, skrobia modyfikowana, skrobia, sól morska, wegański aromat mozzarella, ekstrakt z oliwek, witamina B12, barwnik: b-karoten), oliwa z oliwek, koncentrat pomidorowy, drożdże, sól, oregano. 

    OPIS
    Margherita Vegan: Wegańska Rewolucja w Świecie Pizzy.
    Przedstawiamy Margheritę Vegan – pizzę, która przekracza granice wegańskiej kuchni, zachowując klasyczny smak, który pokochali wszyscy miłośnicy pizzy. Ta pizza to nie tylko wybór dla wegan, ale dla każdego, kto ceni sobie wyrafinowane, naturalne smaki.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Wyjmij pizzę z opakowania.
    2. Wrzuć do nagrzanego piekarnika (220-240°C) i obserwuj - dzieje się magia!
    3. Piecz 8-12 minut, aż do uzyskania idealnego dla siebie efektu. Przedstawiamy Margheritę Vegan – pizzę, która przekracza granice wegańskiej kuchni, zachowując klasyczny smak, który pokochali wszyscy miłośnicy pizzy. Ta pizza to nie tylko wybór dla wegan, ale dla każdego, kto ceni sobie wyrafinowane, naturalne smaki.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 773 kJ / 185 kcal
    Tłuszcz: 3,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g
    Węglowodany: 33,3 g
    w tym cukry: 2,6 g
    Błonnik: 2,0 g
    Białko: 1,4 g
    Sól: 0,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +7°C, po otwarciu spożyć w ciągu 24 h.

    5904610312728

    11 innych produktów w tej samej kategorii: