MISO HATCHO (PASTA SOJOWA Z...

    MISO HATCHO (PASTA SOJOWA Z JĘCZMIENIEM) BIO 300 g - LIMA

    29,39 zł
    Brutto

     
    SKŁADNIKI
    SOJA* 64 %, woda, sól morska 11 %, mąka z prażonego JĘCZMIENIA* 0,8 %, Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Długość fermentacji SOI - minimum 1 rok.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna - 1029 kJ / 247 kcal
    Tłuszcz - 12 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
    Węglowodany - 7,3 g;
    w tym cukry: 0,8 g
    Błonnik - 8,8 g
    Białko - 23 g
    Sól - 8,8 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać zboża zwierające gluten.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.
    5411788041256
    52 Przedmioty

    16 innych produktów w tej samej kategorii: