SKŁADNIKI
Aqua, Propanediol, Lactic Acid, Dicaprylyl Ether, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Polyglyceryl-3-Methylglucose Distearate, Glyceryl Stearate SE, Caprylic/Capric Triglyceride, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Stearic Acid, Saccharomyces Meyen, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Aroma.
OPIS
Krem Chlebowy do twarzy Aquafarina Fermenti to niezwykle nawilżająca i regenerująca formuła oparta na metabolitach kwasu chlebowego, drożdży piekarskich oraz bogatych w witaminy i substancje odżywcze olejach roślinnych, takie połączenie daje nam krem który jest lekki w swej konsystencji lecz mocno nawilżający, odżywia wydajnie skórę hamując procesy jej starzenia, uelastycznia i nadaje ciału miły zapach.
Lekko kwaśny odczyn kremu pomaga w utrzymaniu zrównoważonego mikrobiomu.
Świetnie się nadaję zarówno pod makijaż jak i na noc, do każdego rodzaju cery.
Mimo dużej zawartości olei na zimno tłoczonych krem błyskawicznie się wchłania nie zostawiając tłustości a jedynie przyjemnie odżywioną, miękką skórę.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed światłem słonecznym.