SKŁADNIKI
mięso wieprzowe 86 %, woda, sól, żelatyna wieprzowa, czosnek, pieprz, cukier.
OPIS
Konserwa wieprzowa sterylizowana.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 941 kJ/224 kcal
Tłuszcz: 17 g
w tym kwasy nasycone: 7,5 g
Węglowodany: 0,2 g
w tym cukry: 0,2 g
Białko: 17 g
Sól: 1,5 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, SELER, GORCZYCĘ, NASIONA SEZAMU, dwutlenek siarki, MLEKO (łącznie z laktozą), jaja.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej od 2 do 24 stopni Celsjusza. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.